S·R·B Live in Rome

S·R·B Live in Rome

Steve Rothery acaba d’editar a través de la discogràfica InsideOut un nou CD/DVD amb el títol ‘Live In Rome’. El passat febrer a Roma, la banda de Steve Rothery va fer el seu primer concert després del debut al festival de Plovdiv l’any passat. El disc mostra la que va ser una gran nit de música i l’estrena mundial d’algunes cançons del proper disc ‘The Ghosts of Pripyat’ (que sortirà el 22 de setembre) i també d’alguns clàssics de Marillion amb inspirades actuacions d’alguns vocalistes convidats.

«El concert de Roma tot just va ser la segona vegada que la meva banda tocava junta en directe, però són els millors músics amb els que he treballat mai i el concert va ser una experiència inolvidable. L’interès que estic rebent d’arreu del món pel meu nou disc fa que aquest sigui un disc importnat en el desenvolupament del projecte.»

«Live in Rome» es pot comprar directament a la web de Marillion http://www.marillion.com/shop/albums/liveinrome.htm. Es tracta d’un disc doble amb les següents cançons:

CD1
1. Morpheus
2. Kendris
3. The Old Man Of The Sea
4. White pass
5. Yesterday’s Hero
6. Summer’s End

CD2
1. Waiting To Happen
2. Afraid of Sunlight
3. Easter
4. Sugar Mice
5. Cinderella Search
6. Monolith
7. Materna Luna

DVD
1. Morpheus
2. Kendris
3. The Old Man Of The Sea
4. White pass
5. Yesterday’s Hero
6. Summer’s End
7. Waiting To Happen
8. Afraid of Sunlight
9. Easter
10. Cinderella Search
11. Monolith
12. Materna Luna

El disc d’estudi comtarà amb artistes convidats de la talla de Steve Hackett, Don Airey o Steven Wilson i la gira començarà al octubre. Neverland Concerts us portarà la S·R·B a Barcelona el proper 15 de Novembre a la sala Music Hall. Aquí teniu més info sobre horaris i entrades.

0 Comentarios

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*