Missatge de Steve Rothery

Missatge de Steve Rothery

Vam passar dos dies increïbles als estudis Real World a finals de juny gravant cançons en directe i filmant amb el Lassie Hoile el material pel documental de l’edició especial del meu disc Ghosts of Pripyat. També va ser la primera vegada que treballàvem en directe amb el nou teclista Riccardo Romano.

Actualment estic acabant el disc (aprofitant les pauses que tenim entre els assajos pel Cropedy Festival i les sessions pel nou disc de Marillion) abans de començar les mescles d’aquí a dues setmanes. Tinc dues col·laboracions increïbles dels meus dos bons amics Steve Hackett i Steve Wilson i estic molt il·lusionat per poder escoltar el resultat final.

image

La propera actuació en directe serà la festa de presentació del disc al Pendley Court Theater el 20 de setembre on farem una audició del disc seguida d’una actuació en directe de les cançons del disc i una sessió de firmes. Queden molt poquetes entrades per a aquest dia. Les podeu comprar a http://www.wegottickets.com/sct/CgSFXHk2dk

El disc The Ghosts of Pripyat estarà disponible a partir del 22 de setembre però per a tots aquells que hagin fet la pre-reserva rebran a més una descàrrega gratuïta. L’edició normal està disponible per pre-reserva a http://www.marillion.com/shop/albums/ghosts-standardedition.htm i l’edició especial a http://www.marillion.com/shop/albums/ghosts-specialedition.htm

La gira del disc comença el 4 d’octubre al John Dee d’Oslo, seguit, el dia 6, per un concert a Vasteras, Suècia. A partir del concert de Copenhagen en endavant comptarem amb la presència del gran talent vocal Martin Jakubski del grup Stillmarillion, qui m’acompanyarà en els bisos per cantar algunes de les velles cançons de Marillion (com per exemple Fugazi, Chelsea Monday o Incubus). També tindrem la increïble banda de rock progressiu italiana Renastrane fent de teloners a partir del 17 d’octubre en endavant. Déu nidó quina gira!! El concert de Londres al Bush Hall ja està quasi tot venut.

No oblideu de apuntar-vos a la llista de correu info@steverothery.com per rebre les notícies de futures novetats discogràfiques i dates de concerts.

Em toca tornar a la feina!

Steve

0 Comentarios

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*